Nieuws!


Terug naar overzicht

03-06-2020

Een nieuwe escape game voor kinderen: "Sjors in de Jungle"

Na het succes van "Paniek in de snoepfabriek", welke in een maand tijd meer dan 500 keer verkocht is, vonden wij het tijd voor een nieuwe game. Vanaf vandaag is "Sjors in de Jungle", escape game voor kinderen om thuis te spelen beschikbaar op onze site en in onze webshop. "Sjors in de Jungle" is net als "Paniek in de snoepfabriek" een print & play spel, waarvan we hopen dat het succes net zo groot zal zijn. Dit spel leent zich uitstekend om een compleet Jungle feestje omheen te organiseren, maar kan ook gewoon een leuke bezigheid zijn voor uw kinderen wanneer ze even niets te doen hebben. Gegarandeerd 60-120 minuten speelplezier.

 Sjors in de jungle1.jpg


Terug naar overzichtKlik hier om direct het "Rond de wereld" spel te kopen.

Klik hier om direct het "Paniek in de snoepfabriek" spel te kopen.


Ben je op zoek naar een leuke, unieke invulling van je feest, introductie of wil je teambuilding promoten in een leuke workshop, maar op een locatie naar jullie keuze?

Met onze speciaal ontworpen mobiele escape games hebben we de juiste oplossing voor jou. Wij brengen onze spellen naar je toe. In een mum van tijd is alles opgesteld en kunnen jullie beginnen. Of het nu in een trainingscentrum, een restaurant of gewoon bij jullie op kantoor is….. alles is mogelijk!

Onze mobiele games nemen relatief weinig ruimte in beslag en bieden ook grotere groepen mensen een onvergetelijke ervaring. 

 

 

 E-mailen
Bellen
Info