Nieuws!


Terug naar overzicht

11-04-2020

Paniek in de snoepfabriek! Een escape game die thuis gespeeld kan worden. Speciaal gemaakt voor kinderen.

Al tientallen jaren is snoepfabriek "de Zoetekouw" een begrip in het land.
Iedereen kent de fabriek en iedereen kent de snoepjes die ze er maken. De fabriek staat onder leiding van Lolly Suikerspin. Alles ging goed tot er plots mensen ziek werden. Ze kregen allemaal gekleurde pukkels. Hun lijf ziet eruit als een krentenbol. Steeds meer mensen werden ziek en kregen deze gekleurde pukkels.

Lolly snapt er niets van en is helemaal in paniek! Ze stelt een onderzoek in en al snel blijkt dat er iets mis is met het recept van de smarties. Er zitten ineens allemaal groentes in het smarties recept. De mensen die de smarties eten krijgen een allergische reactie op deze groentes. Dit is niet goed voor de mensen en het recept moet dus snel weer worden hersteld. Hiervoor is jouw hulp nodig.

Help jij Lolly om de groente ingrediënten te vinden en uit het recept te halen zodat de smarties machine weer de normale smarties kan maken?

Snel want er worden nog steeds mensen ziek!Terug naar overzichtKlik hier om direct het "Rond de wereld" spel te kopen.

Klik hier om direct het "Paniek in de snoepfabriek" spel te kopen.


Ben je op zoek naar een leuke, unieke invulling van je feest, introductie of wil je teambuilding promoten in een leuke workshop, maar op een locatie naar jullie keuze?

Met onze speciaal ontworpen mobiele escape games hebben we de juiste oplossing voor jou. Wij brengen onze spellen naar je toe. In een mum van tijd is alles opgesteld en kunnen jullie beginnen. Of het nu in een trainingscentrum, een restaurant of gewoon bij jullie op kantoor is….. alles is mogelijk!

Onze mobiele games nemen relatief weinig ruimte in beslag en bieden ook grotere groepen mensen een onvergetelijke ervaring. 

 

 

 E-mailen
Bellen
Info