Project Pegasus

Na het succes van Operation Mindfall was het tijd voor een vervolg in dezelfde lijn als Operation Mindfall. Ook dit spel is dus weer een next level escape game. En het voordeel van dit spel? Je hoeft geen app te downloaden en ook een Apple device is hierbij niet noodzakelijk. Enkel een internetverbinding is wat nodig is om Project Pegasus te kunnen spelen.

Een undercover missie van Secret Agent Spike in het hightech onderzoekslab Spider Technologies werd abrupt onderbroken: al het contact is verloren. Bovendien zijn drie wetenschappers onder verdachte omstandigheden gestorven. Wat is er hier aan de hand. Stond Agent Spike op het punt de waarheid te onthullen? 

Als lid van W.I.S.E ( World Intelligence Secret Elite) wordt jullie team erop uitgestuurd om te achterhalen wat er gebeurd is en het geheime rapport dat Agent Spike als laatste doorstuurde te kraken.

Jullie onderzoeken camerabeelden, plannen en documenten. Je duikt in in een unieke 3D-simulatie van het laboratorium op zoek naar aanwijzingen en oplossingen.

Dit teamspel speel je met 2 tot 5 personen. Dit kan vanaf meerdere locaties. Via een video conference als Zoom, Skype, Teams of WhatsApp staan jullie met elkaar in verbinding en overleggen jullie over de aanpak terwijl ieder op zijn eigen computer speelt. Liever allemaal bij elkaar zitten, dat kan natuurlijk ook gewoon.

Klik hier om het spel te bestellen

Bekijk hieronder de trailer


 


E-mailen
Bellen
Info