Hoe te spelen?

📱  Gebruik je hersenen:

Ga old-school, werk samen met je team en verbreek de verbinding met de rest van de wereld gedurende 60-90 minuten. Je team heeft jou volle 100% nodig en het is vervelend wanneer je telkens wordt onderbroken of bent afgeleid. We beloven je dat het “trillen” zal verdwijnen zodra je weer bent herenigd met je mobiele telefoon 😉

🤫 Spoiler Alert:

Ssssst, elke sportieve speler weet hoe hij een geheim moet bewaren. Als je met succes de oplossing hebt gevonden, sta anderen dan toe dit ook op eigen kracht te bereiken.

🍺 Speel nuchter:
Geloof ons, je zal al je radertjes daarboven nodig hebben om door de puzzels te komen. Dit gaat beter wanneer je niet onder invloed bent van alcohol. En natuurlijk begrijpen wij dat bij de gezelligheid ook een drankje hoort, maar hou het matig. De kans dat je slaagt in je missie is zo vele malen groter. Tip: Plan een feestje achteraf om te proosten op de goede afloop.

🧑‍🤝‍🧑 Onbekende speurneuzen:
Teams bestaan uit 5 of 6 deelnemers. Het kan daarom zijn dat wanneer je een ticket koopt voor een los evenement, je team wordt aangevuld met mensen die je nog niet kent. Als dat geen leuke manier is om mensen te leren kennen….

🕵️‍♀️  Kleine detectives:
Wij houden van kleine speurders maar wij adviseren een minimale leeftijd van 12 jaar in een team met volwassenen. Vanaf 14 jaar mogen ze het zelfstandig proberen.

🤔 Verward en clueless:

Ondanks dat er aan de meeste van onze spellen geen tijdslimiet zit zijn ze zo ontworpen dat ze in ca. 60-90 minuten te volbrengen zijn. Communiceer dus goed met je teamleden. Overweeg alle mogelijkheden. Jullie kunnen het.

 ⏰ Tik-Tok klok:

Zorg dat je uiterlijk 15 minuten voor aanvang aanwezig bent. Zo kunnen we rustig de regels uitleggen en kunnen jullie nog een korte tactiekbespreking houden. 

E-mailen
Bellen
Info