Nieuws!


Terug naar overzicht

29-03-2020

Speel nu onze "Rond de wereld" escape game bij jou thuis!

We zitten allemaal in het zelfde schuitje. Thuis in "isolatie". Even geen etentjes, geen stapavondjes, geen feestjes, geen festivals of andere evenementen en geen escape rooms. Je sociale contacten worden hierdoor sterk beperkt. Hoe leuk is het dan om toch een spel te kunnen spelen. In teams met elkaar als gezin of vriendenclub, bijvoorbeeld via een whatsapp of skype verbinding. Maar ook in teams tegen elkaar, voorbeeld met je vriendengroep, je familie, je sportteam, of je klasgenoten/mede studenten via de bekende groepschat kanalen. Welk team speelt het spel het snelste.Terug naar overzichtKlik hier om direct het "Rond de wereld" spel te kopen.

Klik hier om direct het "Paniek in de snoepfabriek" spel te kopen.


Ben je op zoek naar een leuke, unieke invulling van je feest, introductie of wil je teambuilding promoten in een leuke workshop, maar op een locatie naar jullie keuze?

Met onze speciaal ontworpen mobiele escape games hebben we de juiste oplossing voor jou. Wij brengen onze spellen naar je toe. In een mum van tijd is alles opgesteld en kunnen jullie beginnen. Of het nu in een trainingscentrum, een restaurant of gewoon bij jullie op kantoor is….. alles is mogelijk!

Onze mobiele games nemen relatief weinig ruimte in beslag en bieden ook grotere groepen mensen een onvergetelijke ervaring. 

 

 

 E-mailen
Bellen
Info