Nieuws!


Terug naar overzicht

19-08-2020

Next level escape games

Hallo allemaal. De vakantie is voor veel mensen weer achter de rug en het "normale" leven gaat voor veel mensen weer beginnen. Terwijl iedereen lekker aan het genieten was van de zon hebben wij niet stil gezeten en inmiddels hebben wij 2 nieuwe next level escape games online: "Operation Mindfall" en "Project Pegasus" Deze spellen zijn vanuit huis te spelen. Je kunt zelfs in teams vanaf diverse locaties spelen en overleggen via een video call op bijvoorbeeld Zoom, Skype, Teams of WhatsApp. Kijk snel wat onze nieuwe spellen jullie te bieden hebben.

 Main-Image-EN.jpg


Terug naar overzichtKlik hier om direct het "Rond de wereld" spel te kopen.

Klik hier om direct het "Paniek in de snoepfabriek" spel te kopen.


Ben je op zoek naar een leuke, unieke invulling van je feest, introductie of wil je teambuilding promoten in een leuke workshop, maar op een locatie naar jullie keuze?

Met onze speciaal ontworpen mobiele escape games hebben we de juiste oplossing voor jou. Wij brengen onze spellen naar je toe. In een mum van tijd is alles opgesteld en kunnen jullie beginnen. Of het nu in een trainingscentrum, een restaurant of gewoon bij jullie op kantoor is….. alles is mogelijk!

Onze mobiele games nemen relatief weinig ruimte in beslag en bieden ook grotere groepen mensen een onvergetelijke ervaring. 

 

 

 E-mailen
Bellen
Info